Top 3 apps voor de ultieme muziekervaring

Door op 7-04-2013 in Apps

Top 3 apps voor de ultieme muziekervaring

Muziekliefhebbers opgelet! In dit artikel zetten we de drie beste muziekapps die er momenteel zijn voor je op een rij: Spotify, Grooveshark en Soundcloud!

1. Spotify
Spotify staat voor ons op eenzame hoogte als beste muziekapp van het moment. Het is ongetwijfeld ook de bekendste streaming muziekdienst. De eerste dertig dagen probeer je het gratis, daarna kun je een Unlimited-abonnement van 4,99 euro per maand of een Premium-abonnement van 9,99 euro per maand aanschaffen. Bij Unlimited kun je ongelimiteerd muziek luisteren zonder reclames, bij Premium heb je de muziek in de beste geluidskwaliteit én kun je het gebruiken of je smartphone en tablet. Spotify herbergt meer dan 16 miljoen nummers en is op zo’n beetje elk apparaat bereikbaar. Ook steeds meer home audiosystemen maken er gebruik van, ideaal voor de echte liefhebber.

2. Grooveshark
Grooveshark is eigenlijk een gratis uitvoering van Spotify. Je kunt hiervoor een app downloaden. Heb je daar geen zin in, gebruik dan de HTML5-versie van Grooveshark. De database van Grooveshark is wat kleiner, de geluidskwaliteit vaak minder en het ziet er allemaal niet zo gelikt uit als Spotify. Maarja, het is dan ook gratis!

.

3. Soundcloud
Soundcloud vat zichzelf als volgt samen: “Hear fresh tracks from the world’s largest community of musicians, bands, producers and audio creators of all types.”  Daar hebben we eigenlijk vrij weinig aan toe te voegen. Het is de ideale plek om zelfgemaakte muziek te delen!

Lees dit artikel van Apparata voor meer vette muziekapps!