Faux fur: Laura Whitmore vs. Fearne Cotton

Door op 11-13-2013 in Algemeen, Awards

Faux fur: Laura Whitmore vs. Fearne Cotton

De winter is nu echt in aantocht. De eerste herfststormen zijn al achter de rug. Het wordt tijd voor kleding van warme, zachte materialen. Dit seizoen kun je niet om de fluffy vesten en faux fur jasjes heen. Iedere celeb bezit dan ook minstens een zo’n jasje. Het komt dan ook wel eens voor dat twee celebrity’s hetzelfde exemplaar dragen. Dit overkwam Laura Whitmore en Fearne Cotton. Maar wat droegen zij nu precies?

Laura Whitmore droeg bij de uitreiking van de Q Awards een zwarte skinny jeans. Die combineerde ze met zwarte enkellaarsjes, en vergelijkbare zwarte laarzen kun je hier vinden. Op de jeans droeg ze een zwarte blouse met sterretjes en een witte faux fur jas.

laura-whitmore-vs-fearne-cotton

Een week eerder werd Fearne Cotton al gespot met een vergelijkbare outfit. Net als Laura droeg zij de faux fur jas op een zwarte skinny jeans, maar zij combineerde haar outfit niet met zwarte enkelboots, maar met burgundy booties met een bijpassende tas. In plaats van een zwarte blouse, droeg Fearne een sweater onder haar jas.

Hoewel beide dames dus hetzelfde jasje droegen, hebben ze door de keuze van bijvoorbeeld andere schoenen ervoor gezorgd dat hun outfits toch genoeg van elkaar afweken. Schaam je dus niet als je op straat iemand tegenkomt die dezelfde jas draagt als jij.