Fandag One Direction te volgen op het witte doek

Door op 1-22-2014 in Muziek

Fandag One Direction te volgen op het witte doek

Veel meiden zullen toch wat teleurgesteld zijn geweest toen ze hoorden dat ze voor het bijwonen van de One Direction Day naar Amerika zouden moeten. Deze fandag voor de boyband werd namelijk in Los Angeles gehouden en het zakgeld van de meeste fans zal niet toereikend zijn geweest om een tripje naar L.A. te boeken. Gelukkig bood een bioscoop in Ede uitkomst en konden de grootste fans van de Britse boyband hier het complete evenement op een groot bioscoopscherm volgen. Maar liefst duizend fans namen plaats op het rode pluche om alle festiviteiten rondom hun favorieten te kunnen volgen.

5 uur durend spektakel met grote namen

De meiden die in Ede aanwezig waren zagen niet alleen hun helden Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles en Louis Tomlinson op het witte doek schitteren. De tienersterren vierden hun feest namelijk met de nodige andere wereldsterren. Zo konden de bioscoopbezoekers ook artiesten als Robbie Williams, Michael Bublé en Celine Dion voorbij zien komen, evenals toptennissers Andy Murray en Novak Djokovic. Tot slot gaven The Muppets ook nog even acte de présence en verbaasde illusionist Dynamo de zaal via het scherm nog met enkele verbazingwekkende trucs. Al met al een feest dat het voor de fans de moeite waard maakte om maar liefst vijf uur te blijven zitten.

one-direction-1d-day-video

Niet alleen maar lol en muziek

Een van de sponsors van het festijn was het kantoorartikelenbedrijf Office Depot, in Europa bekend met hun merk Viking Direct, waar One Direction al langere tijd een samenwerking mee heeft. Die gaat verder dan het sponsoren van leuke feestjes want er staan ook serieuzere zaken op het programma. Zo maakt de band zich in een campagne met Office Depot zich sterk tegen het pesten op school. Dit gebeurt bijvoorbeeld door video’s, waarin de bandleden vertellen over hun eigen ervaringen met pesten. Die campagne wordt verder ondersteund door schoolartikelen van One Direction en de betrokkenheid van zowel scholieren als leraren en ouders.

Bekijk de hoogtepunten van de One Direction Day in onderstaande video: