De stoerste filmposters

Door op 3-12-2013 in Algemeen

De stoerste filmposters

expendables2-movieposterDe meest coole actiehelden staan op de stoerste filmposters. Een leuke manier om je kamer op te vrolijken, is om die te behangen met posters. Filmfreaks hebben ruime keuze uit het assortiment van filmposters. Hieronder een selectie van mooiste posters in het genre actiefilms.

Resident Evil

De van oorsprong Oekraïense actrice Milla Jovovich is al een aantal jaren te zien als stoere hoofdrolspeelster Alice in de Resident Evil-reeks. Aan actie geen gebrek in deze films, die overigens zijn geregisseerd door haar man, regisseur Paul W.S. Anderson. Er zijn inmiddels vijf delen verschenen, waarvan het laatste in 2012: Resident Evil: Retribution.

The Expendables 2

Deze film heeft de stoerste cast van alle actiefilms. Namelijk de helden van vrijwel alle populaire actiefilms gecombineerd in één zinderend spektakel, vol met gevechten en explosies. In het tweede deel komen Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li en nog vele anderen wederom in actie. Dit keer om af te rekenen met bad guy Jean-Claude van Damme.

Parker

Deze film heeft twee beroemde sterren als hoofdrolspelers. Jason Statham, die al behoorlijk wat jaartjes te zien is in actiefilms en Jennifer Lopez, die niet alleen een acteercarrière heeft, maar minstens zo bekend is dankzij haar muziek. De poster is eenvoudig, maar mooi vormgegeven. Jason ziet er altijd stoer uit, ongeacht de houding of pose.