Blijf up-to-date over de nieuwste films!

Door op 12-16-2011 in Algemeen

Wil je weten welke films er binnenkort te zien zijn in de bioscoop? Of wil je een compleet overzicht van alle films die er ooit zijn gemaakt? Wil je een top tien all time classics? Of wil je een dozijn aan horrortips? Het kan allemaal op dutchcovers.nl!

De website bezit een enorme collectie aan films, bioscoopnieuws met een bioscoopagenda, releases, coming soons, een top 10 en natuurlijk recensies van de beste recensenten van heel Nederland. Daarnaast is er de TV gids, DVD releases, Blue Ray reviews, persfoto’s van de laatste filmfestivals en/of premières en ten slotte een massaal aantal trailers van de minst en meest populairste films.

Daarnaast vind je er blogrolls en artikelen van Nederlands bekendste producenten, regisseurs en interviews met de meest spraakmakende Nederlandse acteurs. Een wereldwijde film collectie met een Nederlandse invulling dus!

Ook kun je er een profiel aanmaken zodat je mee kunt praten over de laatste nieuwtjes, in’s & out’s van achter het witte doek en kun je wekelijks kans maken op verschillende prijzen zoals Blue Rays, DVD’s, film festival tickets en zelfs premièretickets voor de maandelijkse Amsterdamse premières.

Reden genoeg om een friend van Dutch Covers te worden en je aan te melden zodat je onbeperkt kunt genieten van de spraakmakende wereld van films!